Wij kunnen door jou gewenste domeinnamen registreren.
Wij kunnen bemiddelen bij de aanschaf van een geregistreerde domeinnaam.
Wij kunnen bemiddelen bij de verkoop van een geregistreerde domeinnaam.
Hosting inclusief (persoons)domeinnaam vanaf 50 per jaar.

Domeinnaam voor jou!  


Wij bemiddelen.

Heb jij een domein wat je wilt verhuren of verkopen maar wil je niet worden lastiggevallen met de details? Wij kunnen voor jou bemiddelen. De domeinnaam wordt door ons aangeboden onder een neutrale naam zodat niet zichtbaar is wie de eigenaar van de domeinnaam is. Op deze manier ben je er zeker van niet lastig gevallen te worden met mails en telefoontjes. Dit alles regelen wij met jou d.m.v. een standaard contract. Reeds veel eigenaren van domeinnamen hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Wij adverteren en promoten de domeinnaam om een betere vindbaarheid te garanderen op het internet.

Wij bemiddelen.
Ben je van plan een reeds geregistreerde domeinnaam aan te schaffen? Ook dan kunnen wij voor jou bemiddelen. Onze expertise maakt het mogelijk een rele waarde toe te kennen aan een domeinnaam en vervolgens de onderhandelingen voor jou te voeren.

Aanbod op dit moment:
Kijk bij ons totaaloverzicht van te koop / te huur aangeboden domeinnamen. klik hier

Overdracht van een .NL domeinnaam

Overdracht van een domeinnaam naar een andere houder vindt plaats nadat de overdrachtskosten zijn voldaan. Op de factuur staat vermeld dat de kosten zijn voor overdracht van de betreffende domeinnaam van de huidige houder naar de nieuwe houder (jij in dit geval)

Meen je recht te hebben op een door ons geregistreerde domeinnaam dan volstaat toezending van de van belang zijnde documenten (registratie KvK, registratie merkenrecht Benelux etc). Kloppen de data en sta je volgens de juridisch adviseur in je recht dan wordt zonder problemen de domeinnaam aan jou overgedragen. Wij respecteren en houden ons aan het handels en merkenrecht.

 

Home

 

Domeinnamen te koop

 

Over domeinnamen

 

Contact

 

Heeft u interesse in een bepaald domein dan kunt u hier uw bod uitbrengen.

Domeinnaam:

Uw bod:

Uw naam:

Uw E-mail adres:

Uw telefoonnummer:

Domeinnaam voor jou!